Fedezze fel a csodálatos Dominikát

Fedezze fel a csodálatos Dominikát!

Fedezze fel a csodálatos Dominikát!

Fedezze fel a csodálatos Dominikát!

2016. április 11. - araamutravel

Joggal birtokolhatja a Dominikai Köztársaság a trópusi paradicsom jelzőt. Akik egyszer ellátogatnak ide, azok biztosan visszavágynak e pezsgő és idilli szigetre. Persze nem csak a Karib-tenger partszakaszának festői környezete, hanem a kellemes klíma, valamint a változatos programok is megérik az ideutazást.

Pihenjen fehér homokos tengerparton!22_1.jpg

Dominika valódi ékkő a Karib-tengerben. Feltehetően már a szigetet felfedező Kolumbusz Kristóf is beleszeretett a nem mindennapi szépségű szigetbe. Nem is érdemtelenül, hiszen a Punta Cana egyike a Karib-tenger legszebb partszakaszainak. A Közép-Amerikában található üdülőhelyre minden évben többen és többen látogatnak el, hogy megcsodálhassák fehér homokos tengerpartját, mely az egész karibi térségben a leghosszabb, pálmákkal övezett tengerpartnak számít.

Nyaraljon a pálmafák árnyékában!

A festői szépségű terület, a Hispanolia-szigetének keleti részét foglalja el. Az európai emberek számára ismert története Amerika felfedezésével kezdődik. Igaz, hogy őslakosai már időszámításunk előtti időktől kezdve itt élnek.

Napjainkban e spanyol nyelvű ország gazdag, pezsgő karibi kultúrájával ejti rabul az idelátogatókat, megőrizvén az egykori őslakosok hagyományait. Az ízekben gazdag gasztronómiai élmények, a jókedvet sugárzó és vendégszerető emberek, valamint az egyedi hangzású, ritmikus zene egyaránt újabb okot szolgáltatnak arra, hogy felkerekedjünk, s elutazzunk a távoli Dominikára.

22_2.jpgLegyen részese a karibi pezsgésnek!

Akik idelátogatnak, azok fantasztikus és nyüzsgő országba tesznek felfedező utazást. Bár a Dominikai köztársaság területe mindössze fele Magyarországénak, ám majdnem félmillióval, több lakossal büszkélkedhet. Ezzel a karibi térség második legnépesebb államának tekinthető.

Városait élénk hangulat, s olykor bizony zsúfoltság jellemzi. Szerencsére, a nagy népsűrűséggel, turistaként nem állandóan fogunk találkozni, hiszen valamennyi hotel all-inclusive ellátást kínál vendégei számára, így akár a szálloda övezeten belül is teljes értékű nyaralásban lehet részünk.

Fedezze fel Dominika természeti kincseit!

Ha messzebbre is mennénk szállásunktól, akkor sem fogunk csalódni. Dominika fantasztikus természeti képződményei minden felfedező számára emlékezetes élményeket kínálnak. Habár az ország egész évben alkalmas a pihenésre, mégis érdemesebb az utazást az év első felére időzíteni. Január és június között ugyanis elkerülhetjük – a nyári időszakban gyakran jellemző – trópusi monszunt. Az európai télből a dominikai nyárba csöppenve kóstolhatjuk meg a helyre jellemző, ízletes gyümölcsöket, valamint figyelhetjük meg a part közelébe merészkedő bálnákat. A természeti képződmények sorában pedig láthatunk itt nemzeti parkokat, vízeséseket, valamint a filmekből is jól ismert Emerald Pool vizes barlangot is megcsodálhatjuk.

Ismerje meg Közép-Amerika kultúráját!22_3.jpg

Fővárosában, Santo Domingóban, számos látványosság várja a kultúra szerelmeseit. Akik szeretnék felfedezni a tengerentúl történelmét, azok megtekinthetik például az amerikai kontinens legelső, máig működő katedrálisát, a Catedral Primada de Américat, Kolumbusz Kristóf fiának a házát, vagy a gyarmatosítás előtti időket bemutató őslakosok múzeumát, a Museo del Hombre Dominicano-t. Érdemes ellátogatni a főváros modern részébe is, ahol a bevásárlóközpontokban, galériákban, valamint kávézókban pihenhetjük ki a városnézés fáradalmait.

Tervezze meg már ma dominikai utazását!

Bízunk benne, hogy felkeltettük az érdeklődését, és Ön is minél hamarabb fel akarja fedezni barátaival, vagy rokonaival a páratlan szépségű Dominikát. Ahhoz, hogy megkezdhesse az emlékezetes nyaralást, Önnek csak ki kell választania a megfelelő dominikai szállodát, illetve az ajánlat kéréshez kitölteni és elküldeni a weboldal alján található űrlapot.

Kezdje meg az utazását még ma a csodálatos Dominikára! Legyen részese a karibi hagyománynak és pezsgésnek!

 Utazási ajánlatainkért látogassa meg weboldalunkat:

https://www.araamutravel.hu/dominika/

kepkivagas.JPG

 

 

süti beállítások módosítása